Verhoog Uw Inkomen: 70 Manieren Om Extra Geld Te Verdienen

Meer informatie over hoe u geld kunt verdienen op Etsy. Er zijn veel deeltijdbanen die werken met het schema van je voltijdbaan. Omdat de concurrentie groot is, raden we niet aan om helemaal opnieuw te beginnen als freelance-schrijver. Dat is hetzelfde als 1 verdienen. En adverteren hoeft niet altijd vervelend te zijn als het correct wordt gedaan.

De meeste vluchten worden tegenwoordig online geboekt. Er zijn tientallen bureaus die je betalen om allerlei winkels en restaurants te bezoeken om feedback te geven over hoe ze presteren. Toen kwamen grote bedrijven binnen en namen de wereld over. Je maakt slechts €1 per nummer, maar als je een maand lang elke dag 5 nummers luistert, kun je €150 per maand extra verdienen. Misschien moet je een eBoek schrijven en ze verkopen op Amazon of Barnes and Noble. Gebruiksvriendelijke app: Zodra uw vermelding live is, kunnen gasten hun verblijf bij u thuis boeken en begint u geld te verdienen. Je kunt geld verdienen door tegenwoordig bijna alles te leveren:

Maar stop daar niet.

Wilt u €15/uur verdienen door te zoeken met Google? U moet controleren of de telefoon niet is gestolen of onder een terugbetalingsplan valt. Wanneer ging je voor het laatst naar een nieuw restaurant zonder het van tevoren online op te zoeken? Je kunt een mama of papa thuis blijven, een student zijn, of gewoon gewoon op zoek zijn om deeltijds extra geld te verdienen. 60 creatieve manieren om geld te verdienen met pensioen, 99 per jaar, maar worden soms tegen veel hogere prijzen doorverkocht:. Heb je een vrije kamer of studio over? Scribbr - Scribbr is een academisch redactie- en proefleesbedrijf dat op zoek is naar editors met taalkennis. Paribus is een tool die uw e-mailbewijzen scant en kijkt of iets dat u online hebt gekocht een prijsaanpassing nodig heeft. Dit idee om geld te verdienen is perfect voor studenten, schoolleraren die wat meer willen verdienen, moeders die thuis blijven en iedereen die graag thuis lesgeeft.

Werken vanuit huis als een virtuele assistent is een geweldige bijkomstigheid voor beheerders, persoonlijke assistenten en uitvoerende assistenten.

Ontvang De Beste Bankbonusaanbiedingen

Ze hebben zelfs een coole "carculator" op hun site om te schatten hoeveel u kunt verdienen. Ook u kunt een bron van informatie (of amusement) zijn voor zowat alles dat u interesseert. En u kunt dit doen terwijl u waarschijnlijk geld bespaart in vergelijking met uw huidige huur.

Of huur uw auto. Bekijk onze volledige Upromise-review. Je zou kunnen overwegen om naar Doordash te rijden. Als je op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor jou. Dit is geweldig geld, aangezien je maximaal ongeveer een uur in de winkel bent.

 • Gelukkig zijn er nog veel meer legitieme apps om geld te verdienen.
 • Bovendien brengen sommige sites, zoals eBay, u een listing fee in rekening voor elk boek.
 • Paribus vergoedt ons wanneer u zich aanmeldt voor Paribus met de aangeboden links zonder kosten voor u.

Pakketten Accepteren Voor Buren

Maak visitekaartjes, die u gemakkelijk online kunt doen. U hoeft geen Bill Gates te zijn, maar u moet op zijn minst weten hoe u een link kunt toevoegen en een foto kunt bijsnijden. Als er niets anders leer je veel over verschillende investeringen en industrieën. Je kunt dit idee naar een hoger niveau tillen door online les te geven. China, een belangrijke bitcoin-bron, overweegt ertegen te gaan, volgens de Library of Congress is in acht landen een "absoluut verbod" op handel of het gebruik van cryptocurrencies van toepassing:. Dit kunnen goede side hustles zijn met flexibele schema's. Helaas fronst de overheid dat je een nier verkoopt - iets over ethiek, hoor ik. De klant betaalt u één keer en u gaat allebei door. Dit is hoe het werkt:

 • Studeer gewoon online en profiteer optimaal van uw digitale vaardigheden.
 • Shipt zegt dat shoppers tot €22 per uur kunnen verdienen, maar er zijn nog talloze reviews over op Indeed.
 • Ministerie van Arbeid meldt dat tolken en vertalers tot een van de nuchtere beroepen in de natie behoren.

Honden door Rover laten lopen.

Hier is een video waarin wordt uitgelegd hoe het werkt: Zoek naar vakantiebanen, zomerbanen en ander seizoenswerk om uw budget tijdens een bepaalde maand te vergroten. Online website review bedrijven zoals UserTesting stellen u in staat om professionele websites te bekijken en te testen vanuit het comfort van uw eigen huis. (50) via Paypal. Je hebt een uurtarief.

Je kunt een paar uur per dag veel geld verdienen door thuis te werken door een virtuele assistent te worden (tot €35- €50 per uur!)

Nadat u uw profiel hebt gemaakt, beginnen ze u te matchen met online enquêtes die u overal, altijd en op elk apparaat kunt invullen. Dan kun je naar Decluttr gaan en al je elektronische spullen verkopen. Maar hey, Ben maakte meer dan 6 cijfers online spelen in poker op de universiteit, dus we moesten het vermelden. Storenvy - Verkoop je eigen unieke kledingontwerpen, sieraden, ambachten, kunst en meer op dit groeiende peer-to-peer platform voor indie-artiesten.

Freelancer is niet mijn favoriete freelancerplatform, maar er zijn nog steeds veel kopers, dus u bent van harte welkom om het te proberen. Meer en meer bedrijven en startups omarmen vooral werk op afstand - waarbij u online samenwerking en communicatiehulpmiddelen gebruikt om uw werk te doen waar u maar wilt. Je kunt ook naar marktplaatsen zoals eBay en Craigslist gaan om je spullen te verkopen. Dit is geweldig omdat meerdere mensen je foto's kunnen kopen. Sites zoals TaskRabbit kunnen u helpen bij het vinden van virtuele assistent-optredens. Ze verdienen nu tussen de €4k tot €15k per maand en werken van over de hele wereld (en ze hadden geen ervaring toen ze begonnen)! 99 per jaar, maar worden soms tegen veel hogere prijzen doorverkocht:

We kunnen u helpen om online, onderweg en onderweg geld te verdienen, zodat u zoveel kunt reizen als u wilt! Alles wat je moet doen is...

Verdien €30- €50 per uur Prullenbak ophalen Ja, het is waar. Wanneer u een groot artikel verkoopt of iets dat u gewoon niet wilt verzenden, is Craigslist een geweldige plek om naartoe te gaan. Als u €1.000 per maand uitgeeft, kunt u zonder moeite €50 per maand verdienen! Als je het geld meteen nodig hebt, raad ik aan om de ThreadUp-optie over te slaan en je kleding naar een plaatselijke vrachtwinkel te brengen om te zien wat je ervoor kunt krijgen. Stoozen is een manier om geld te verdienen met een 0% creditcard.

Gebruik Swagbucks voor online zoeken

Omdat ik een financieel adviseur ben, heb ik veel van mijn aangesloten energie gericht op financiële producten zoals spaarrekeningen, creditcards en beleggingsrekeningen. Een blik op de beste handelsmakelaars voor de dag, eind jaren negentig begonnen bestaande ECN's hun diensten aan kleine investeerders aan te bieden. Het duurt maar een paar minuten (je kunt het zelfs op je telefoon doen) en kan €200 of meer opleveren. Klik hier om te leren hoe u een handelaar in cryptocurrency wordt. Vraagt ​​u zich af hoe u rijk kunt worden? er zijn slechts 10 manieren om een ​​rijk leven te leiden. Wanneer u klaar bent om te beginnen met verkopen, kunt u het volgende doen: Diensten zoals TeeSpring maken het eenvoudiger dan ooit om een ​​drop-shipping bedrijf voor t-shirts te creëren waar ze de verkoop, afdrukken en verzending regelen en u alleen verantwoordelijk bent voor ontwerp en marketing.

Eén slechte beoordeling kan de verkoop belemmeren, en een paar kunnen ze ronduit tegenhouden. Weet hoe je het kunt gebruiken zonder er incompetent uit te zien. Dit is een unieke manier om geld te verdienen door video's te bekijken, enquêtes in te vullen, games te spelen, vrienden door te verwijzen en meer. Dit moet een van de gemakkelijkste methoden zijn om online geld te verdienen zonder echt enige inspanning of verandering in uw gedrag.

Mensen verdienen thuis geld met deze ideeën en jij ook! Het is duidelijk dat hoe beter je vaardigheden en training zijn, hoe beter je projecten en freelance schrijfpercentages zullen zijn. Daarom wil ik je ergens aanbieden om te beginnen: Denk na over welk boek of welke serie boeken je zou kunnen schrijven om mensen in jouw vakgebied te helpen? Als je eenmaal de basis hebt uitgezocht, kun je jezelf neerploffen op elke plek waar kinderen zijn:

Tegenwoordig kan dit niet eenvoudiger.

Bonussen Voor Het Openen Van Een Bankrekening

Download eerst hun apps als rijder om een ​​Bird Charger of een Lime-S Juicer te worden. Het is zoveel beter om samen deze prachtige maar uitdagende reis van het moederschap door te maken. De opkomst van audio-inhoud als een levensvatbare contentmarketingroute is sterker dan ooit. Uw winst is het verschil tussen de verkoopprijs en de groothandelsprijs van de fabrikant. Het is gratis om te registreren en te vermelden, maar het krijgt 15% korting op de maandelijkse huur als je een match vindt. Elke dag worden meer dan 7.000 cadeaubonnen uitgereikt! Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou. Die aandelen volgen delen van de aandelenmarkt als geheel.

Dit is mijn ultieme gids om online geld te verdienen en het is helemaal gratis. Ik verdien meer dan €40.000 per maand via mijn blog. CookUnity - Freelance chef-koks in New York City kunnen zich bij CookUnity aansluiten voor toegang tot hun keukenfaciliteit en verpakkingsdiensten om een ​​nieuw publiek van fijnproevers te bereiken. Begin met het presenteren van creatieve marketingideeën voor kleine bedrijven aan lokale bedrijven en u zult zeker indruk maken op de eerste reeks klanten waarmee u in uw regio begint te werken. Swagbucks heeft meer dan €338 miljoen betaald aan zijn leden. MeetACarpenter - Post uw timmervaardigheden en maak gebruik van een publiek van meer dan 750.000 gebruikers in de VS en Canada.

Bloggen en podcasting zijn duidelijk mijn passies en kunnen zeer effectieve manieren zijn om een ​​breed publiek te bereiken.

Ik heb webinars gedaan om mijn financiële planningspraktijk te promoten en interesse te wekken in mijn online cursus voor financiële adviseurs. Een andere lucratieve manier om je inkomen in Australië te verhogen, is door je aan te melden voor focusgroepen. Klik hier voor meer informatie over aan de slag gaan met automatisch tweeten. Ik heb een aantal van zijn tactieken geïmplementeerd en heb er onderweg een paar van mezelf geleerd.

3 Manieren Om Online Geld Te Verdienen Met Uw Blog Of Website

Er is ook goed nieuws voor jou. Je helpt onze wereld beter te maken en geeft een dorstig persoon wat water te drinken. Start een adviesbureau. Geen producten zelf hanteren. Verdien geld op YouTube. Hoeveel u kunt verdienen, is afhankelijk van uw regio, dus ik raad u aan dit uit te zoeken door zelf een Airbnb-host te worden. Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u. Domeinnamen kopen en verkopen Een domeinnaam is slechts een websiteadres (bijv. )

Ze worden 8-10 jaar opgesloten in de 'kluis' voordat ze voor een korte niet-gespecificeerde tijd worden vrijgelaten. Als je een andere taal dan het Engels kent, ben je een hot commodity, mijn vriend. Zie het als Airbnb behalve dat je, in plaats van je huis een paar dagen niet te vermelden, items zoals camera's, fietsen en scooters weergeeft.

U moet eerst een domein registreren. Volgens Business Insider is de site MM. Hoewel het steeds moeilijker wordt om een ​​enorm Instagram-publiek op te bouwen, als je al een solide niche hebt en regelmatig kwaliteitsinhoud plaatst met een geweldige camera voor het maken van Instagram-foto's, kun je met een paar kleine aanpassingen jezelf een beïnvloeder maken. Nadat u enkele goede leads voor potentiële klanten hebt gevonden, moet u een pitch maken die is afgestemd op hun behoeften en zorgen. Maar als u echt uw financiën wilt verbeteren, is er ook de keerzijde van die vergelijking: meer geld verdienen.

 • Hiervoor kun je een gratis pizza krijgen, plus €5.
 • Maar er zijn veel bewezen manieren waarop u vandaag kunt beginnen met geld verdienen zonder de lange doorlooptijd van het opzetten van een startup of het krijgen van uw eigen freelance bedrijf van de grond.
 • Maar het is veruit het minst riskant.
 • Ze ontdekte veel voldoening in het werk dat ze nu doet.
 • Dus tijdens je lunchpauze stop je bij het stadhuis om te zien wie de bouwvergunning heeft gekregen voor het verbouwen van hun huizen.

Krijg Betaald Om Naar Winkels Te Gaan.

En op dit moment is een van de beste manieren om die leads te genereren via sociale media. Vul het onderstaande formulier in om gratis lid te worden van Side Hustle Nation en ik stuur je mijn rapport: Je doel is niet om een ​​blog te starten of een Facebook-pagina te maken met miljoenen likes - je doel is BETALENDE KLANTEN TE VINDEN. Of, als je bereid bent om 40 tot 50 uur per week bovenop je fulltime baan te werken, zijn er nog meer opties als het gaat om extra geld verdienen. De kaart waarnaar ik de punten overdraag is de Chase Sapphire Reserve, die u 50% meer waarde geeft wanneer u uw punten inwisselt voor reizen door Chase Ultimate Rewards. Om klanten te vinden, post advertenties op college message boards, vraag rond uw binnenste cirkel, of probeer een college tutoring site zoals Tutor. In ruil voor een uur zitten in een kamer die marktonderzoek doet, zullen de meeste onderzoeken je belonen met contant geld of cadeaubonnen.

Hier zijn enkele tips om de baan daadwerkelijk te krijgen: Net als bij de online enquêtes, kunt u niet gewoon buiten een winkel wachten en mensen vragen om een ​​site te doorlopen, zodat ze andere bedrijven inhuren om mensen te verzamelen en de tests voor hen uit te voeren. Maar ik kan de winstgevendheid nog niet uitsluiten, omdat sommige mensen enorme winsten hebben behaald door domeinnamen te verkopen. Krijg-rijk-snel-schema's krijgen slechts één persoon rijk: Hier is een basisprincipe over het starten van een blog voor winst.

Er zit goud in deze lijst. Voor die mensen kan graduate school voor geavanceerde graden aan de horizon zijn. Zodra uw saldo €25 bereikt, kunt u het opnemen via directe storting of PayPal. De meeste banen en bedrijven in deze ruimte hebben meestal te maken met iets online of technologie gerelateerd, maar andere industrieën passen zich aan om werknemers virtueel te laten werken.

Woon Face-to-face Focusgroepen Bij

Zoeken in duizenden beschikbare lokale banen, inclusief deeltijdbanen en externe banen. Er is echter een addertje onder het gras. Airbnb - Airbnb is een van de meest bekende platforms voor deeleconomie en verstoort de hele hotelindustrie. Decluttr - Decluttr is een interessante service die het lastig maakt om afzonderlijke items op Ebay te vermelden. Verdien online geld in pakistan met het best affiliate-programma, nu zul je niet beginnen te werken met top NBA-, NFL- of MLB-sterren, maar je kunt misschien aan de slag gaan met sommige spelers uit de lagere divisie en je een weg naar de ladder opwerken. En ik kon dagen doorbrengen met het opsommen van alle mogelijkheden om meer geld te verdienen en nog steeds niet het ding waar je naar op zoek bent.

Het maakt niet uit in welke staat ze zich bevinden, maar de donatie moet een draagtas voor een supermarkt vullen. Geheime shoppers zijn nodig om verschillende winkels, restaurants en diensten in het hele land te bezoeken en te beoordelen. De 20 beste thuiswerkopdrachten, hoe kunt u uw eigen werk vanuit huis beginnen in coaching? Qmee betaalt u bijvoorbeeld wanneer u online zoekt. Het is gratis en het is geweldig.

 • Kortom, u koopt producten (in bulk is het beste) en verzendt ze naar Amazon om ze op te slaan.
 • Fulltime schrijfopdrachten in reclame, marketing, merkinhoud (B2B en B2C) en verkoop zijn zeker beschikbaar, omdat bedrijven hun websites altijd wijzigen en bijwerken op hun websites en andere media waar branding en berichten plaatsvinden.
 • Als je op huisdieren wilt zitten, heb je een appartement of huis nodig dat huisdieren toestaat.
 • Voordat je iets te koop aanbiedt, lees je dit artikel over alle manieren om je oude spullen voor het meeste geld te verkopen.
 • Heb je zin om je hoofd tegen een bakstenen muur te slaan als je de matte rentetarieven ziet?
 • Kun je een nieuwe manier bedenken om iets te doen dat een bestaand proces efficiënter maakt?

Campagnes

Met steeds gemakkelijker te gebruiken tools zoals Adobe Illustrator, Venngage, Stencil en Visme kan vrijwel iedereen met een creatieve instelling en een goede motivatie echter online beginnen met geld verdienen door grafisch ontwerper te zijn voor lokale bedrijven. Ligt het bad in de kamer, of op zijn minst op een comfortabele afstand terwijl u toch privé bent? Meer ideeën nodig om online geld te verdienen? Ze kunnen als mentor fungeren, u op de hoogte houden van veranderingen in de branche en u zelfs helpen bij uw eerste of volgende baan. Als je een onderwerp hebt waar je gepassioneerd over bent, waarom zou je dan geen podcast starten? Of u nu uw eigen baas wilt worden, een nevenactiviteit wilt starten of extra geld wilt verdienen, een van de hierboven genoemde strategieën kan helpen. Het is ook de moeite waard om je aan te melden bij CV Library, een gratis service die je CV koppelt aan geschikte deeltijdbanen en carrièremogelijkheden. Klik hier om te leren hoe u aan de slag kunt met uw productassemblagebedrijf.

Net als bij het schrijven van recensies, kunt u freelance schrijver worden en extra geld verdienen met het schrijven van artikelen en het kopiëren van een website. Het beste pad is om te worden gecertificeerd door de National Tutoring Association. Bedrijven betalen u om nieuwe producten te testen. U kunt artikelen en blogberichten schrijven, of advertenties kopiëren en berichten op sociale media plaatsen.

Gerelateerde Berichten

Af en toe word je zelfs uitgenodigd om op een evenement te spreken en op een paneel te zitten. Bekijk onze Swagbucks-recensie voor meer informatie over de mogelijkheden en om hun bonusaanbieding van €5 te ontvangen. Wanneer iemand uw blog of artikel leest, wordt u betaald. De klant kiest hun favoriet en de kunstenaar krijgt het prijzengeld. Anderen kunnen alle vier jaar gaan zonder het antwoord te vinden. Heb je een garage die je niet gebruikt?

Als je echter ongeopende of complete Lego-sets of -figuren hebt, zullen ze je waarschijnlijk meer verdienen op Ebay of een gespecialiseerde Lego-marktplaats zoals Brick Owl.

Beoordeel Muziek Voor Geld

Als er organisaties zijn die gerelateerd zijn aan jouw vakgebied, zorg er dan voor dat je lid bent van hen. Als u een blogger bent die behoorlijk verkeer ontvangt, kunt u geld verdienen door lid te worden van een aangesloten netwerk. Er bestaat niet zoiets als een online snel rijk schema. Foto-Illustratie: Met de Amazon Kindle-winkel kan iedereen een eBook publiceren en geld verdienen. Als je een eigen blog hebt, hard hebt gewerkt en een beetje extra (of veel extra) wilt maken, moet je advertenties op je site plaatsen. Ze gebruiken de informatie die ze verzamelen om hen te helpen de functionaliteit van hun advertentieprogramma's op de markt te brengen/te vergroten wanneer ze zich richten op gebruikers die op u lijken.

H&M geeft je een tegoedbon van €5 - die je kunt gebruiken bij aankopen van meer dan €25 in de winkel en online - voor ongewenste kleding of textiel die je inlevert in de winkels via het initiatief voor het verzamelen van kleding. Verkoop kleding op eBay De beste vriend van iedereen als het gaat om het verwijderen van rommel is eBay. Je zou wat advieswerk online kunnen doen, vanuit het comfort van je eigen huis. Als je net begint, wil je klanten iets minder kosten dan de andere aanbieders. Klik hier om €10 te krijgen wanneer u minstens €25 online uitgeeft met Ebates. Dan hoeft u uw eigen kostbare tijd, geld en energie niet te verspillen om de markt te slim af te zijn. Geef les tijdens de zomercursus - Als je een leraar bent, dan is een deel van je zomercursus lesgeven een geweldige manier om extra geld te verdienen. U kunt bijvoorbeeld een bedrijf van virtuele assistenten bouwen en jobboards gebruiken om klanten te werven.

Geavanceerde Graden

DogVacay, Rover en Petsit matchen hondenoppas met mensen die iemand nodig hebben om op hun pelsbaby's te passen terwijl ze de stad uit zijn. Als je Craigslist kiest, blijf dan verstandig en gebruik het buddy-systeem. Tot verrassing van velen krijgen sommige beginners elke maand €1.000 tot €2.000 betaald. 9 miljoen in 2019. Ze maken het supergemakkelijk en uw oude apparaten kunnen €25-200 of meer waard zijn. Uw nieuwe W-4 moet een weerspiegeling zijn van het juiste aantal inhoudingen die u in aanmerking kunt nemen. Je moet een bekend figuur in je branche zijn.

 • Google registreert in feite bijna 250.000.000 (dat is 250 miljoen) zoekopdrachten per jaar door mensen zoals u.
 • Gebruik promotiecode sidehustle voor 10% korting.
 • Registratie is meestal gratis, hoewel u mogelijk een commissie moet betalen voor de totale locatiehuur - zie sites als AmazingSpace voor meer informatie.
 • Het kost slechts €2.
 • Dus als u de weg weet te vinden tussen een naald en draad, is het misschien een goed idee om een ​​borduurbedrijf vanuit huis te starten.
 • U kunt een blog starten voor slechts €2.
 • Rob heeft een gratis workshop opgezet om uw passie voor het bezoeken van tweedehands winkels, tuinverkoop en rommelmarkten om te zetten in een winstgevend verkoopbedrijf - in slechts 14 dagen.

Bied Technische Ondersteuning Online

Als je droomt om vanuit je luie stoel te bankieren, heb je geluk. Peerspace - Peerspace is een marktplaats waarmee u unieke ruimte voor elke activiteit kunt vinden en boeken. Als een ondernemer kopieën nodig heeft voor een presentatie, bied aan om ze te maken. U kunt online cursussen vinden die alles leren van koken tot marketing of zelfs freelance schrijven.

Door uw rapport te controleren, kunt u uw kredietgeschiedenis bijhouden en controleren of er niets mis is. 50 manieren om geld te verdienen, zie ook Snuggle Buddies. Decluttr is een mobiel-klaar platform gemaakt voor verkoop onderweg. Wilt u snel wat extra geld verdienen?

Word een Instagram-beïnvloeder

Verkopen in verschillende markten geeft u maximale klantblootstelling. Hier zijn enkele voorbeelden van FlexJobs: Het artikel moet een lijst zijn, het moet minstens 1500 woorden bevatten en u moet minstens 10 dingen bevatten. Met dank aan The Penny Hoarder voor een deel van de inspiratie voor dit bericht. Hoewel veel mensen tegenwoordig hun media streamen, is er iets aan het hebben van een hard copy van je favorieten. Hoewel het belangrijk is om je noodfonds op een hoogrentende spaarrekening te hebben, mis je het als je de rest niet investeert. Forexhandel met best stp broker europe, we hebben makelaars gerangschikt op basis van onze eigen mening en boden beoordelingen in onze tabellen, maar alleen u kunt ‘5 sterren’ toekennen aan uw favoriet! Volgens Pettsitter. Meer informatie over hoe u aan de slag kunt met Amazon Flex, UberEats en Instacart.

Die bonus van €150 komt bovenop 5% cashback die je kunt verdienen in bonuscategorieën die elk kwartaal veranderen. Controleer dezelfde sites hierboven vermeld. Als je oog hebt voor fotografie, kun je ook je beste foto's maken en proberen ze te verkopen aan stockfotosites zoals Shutterstock en iStockPhoto. Gezien het feit dat u geen moeite hoeft te doen, is het een redelijk goede manier om geld te verdienen.

Udemy - Met Udemy kunt u een videocursus op uw vakgebied maken, uw eigen prijs bepalen (tot €200) en deze te koop aanbieden op hun platform van meer dan 30 miljoen studenten.

Bekijk Indeed, Learn4Good en Remote. Geniet van kunst en handwerk? En als u van plan bent om zelf van huis te zijn, kunt u nog meer geld verdienen door uw hele huis of appartement te verhuren.