Dag Ruilen Voor Een Levende?

Ik wou dat ik al die dingen al lang wist voordat ik in het zwembad vol haaien sprong. Zorg ervoor dat u een makelaar kiest die bij u past. Maak een financieel plan. Met technische handel was alle kennis die u over een bedrijf leert, betekenisloos buiten swing-handel. Pitt werd premier in december 1783, met Wilberforce een belangrijke voorstander van zijn minderheidsregering. De tijd voor lege gesprekken is voorbij. Toen kwamen ze erachter dat hoe gevarieerder het overschot, hoe hoger de voorspellende waarde.

Vervolgens het gebruik van gepatenteerde methoden om gegevens te extraheren of af te leiden, zelfs wanneer gebruikers expliciet toestemming hadden geweigerd, gevolgd door het gebruik van technologieën die ondoorzichtig waren door ontwerp en bevorderde onwetendheid van gebruikers.

Kies een nummer en stel de accounts in. Als u een bullish position day-handel neemt, verwacht u dat de aandelen zullen stijgen. Dat is How to Day Trade voor de kost. De meeste papieren handelstests zullen geweldig zijn en zullen in de echte handel mislukken omdat ze over elkaar passen. Evenzo vereist handel veel oefening. En dit overschot zou dan worden geanalyseerd op verborgen betekenissen die doorklikgedrag zouden kunnen voorspellen. Bovendien moet je rekening houden met alle mentale angst die sommige transacties me hebben bezorgd. Ze kunnen bijvoorbeeld s & p day trading signalen markeren, zoals volatiliteit, die u kunnen helpen toekomstige koersbewegingen te voorspellen.

Deze gratis handelssimulators geven u de mogelijkheid om te leren voordat u echt geld op het spel zet. Hier is een strategie die we aanbevelen voor het verhandelen van bitcoin. Omdat ik zuinig was, wilde ik nog steeds graag geld verdienen. Hier zijn drie strategieën die we aanbevelen voor beginnende handelaren.

  • Als u snel terugkijkt en ziet waar u fout bent gegaan, kunt u hiaten identificeren en eventuele valkuilen aanpakken, waardoor verliezen de volgende keer worden geminimaliseerd.
  • U zult dit gebruiken om u te helpen bij het bouwen van de strategie die voor u op maat is.
  • Andere mensen hebben niet zoveel geluk.

Productdetails

Hij was een van de oprichters van de Church Missionary Society (sinds hernoemd tot Church Mission Society) en was, samen met andere leden van de Clapham Sect, betrokken bij tal van andere evangelische en liefdadigheidsorganisaties. Wanneer je je hart opent voor patriottisme, is er geen ruimte voor vooroordelen. Uw handelsplan moet worden verbeterd en voortdurend worden ontwikkeld, anders bent u niet relevant en verdwijnt uw voorsprong. Ik experimenteerde met wetenschappelijk onderbouwde beslissingen. Een beginnershandleiding voor handelshulpmiddelen en tactieken. Het kan erg stressvol zijn als u gegevens verwerkt en in realtime verhuist.

Weerstandsniveau - Dit is het prijsniveau waarbij de vraag sterk genoeg is om de prijsstijging te verhelpen door de verkoop van het effect. En jongen oh jongen, klinkt het idee om 's nachts geen posities in te nemen aantrekkelijk. Deze miljardair-investeerders zitten er al tientallen jaren in. Wij zijn de inheemse volkeren wiens claims op zelfbeschikking zijn verdwenen uit de kaarten van onze eigen ervaring.

Geen dure pakken meer. 4% verdiende meer dan een bankteller (US €54 per dag), en de toppersoon verdiende slechts US €310 per dag met een groot risico (een standaardafwijking van US €2.560). Als u een account te vroeg opmaakt voordat u consistentie leert, loopt u alleen het risico sneller te verliezen. Uren - U stelt uw eigen werktijden in. De rijkdom van onze middenklasse is uit hun huizen gerukt en vervolgens over de hele wereld verdeeld.

Zet Bestanden Overal Neer Om Te Uploaden

Merk op dat het volume na elke consolidatieperiode toeneemt. Veel van de dag ruilen voor een levende ebooks, epubs en PDF's zijn ook beschikbaar voor gratis downloads en zijn toegankelijk via Kindle. We hebben veel voorbeelden van handelsstrategieën die u als sjabloon kunt gebruiken om te helpen bouwen. Handelen lijkt voor de meeste mensen een moeilijke taak, die training en financiële educatie vereist als voorwaarde. Het is het uiteindelijk gewoon niet waard. Ik heb 87459 verdiend en 122069 verloren. Als u nog steeds wilt handelen, moet dit niet meer zijn dan 5% -10% van uw totale beleggingspool.

Facebook lanceerde zijn beruchte "beacons", die de online activiteiten van een gebruiker rapporteerden en deze zonder medeweten van de gebruiker in de nieuwsfeeds van anderen publiceerden. Naast de commissies zijn marktmakers een van de meest frustrerende concepten in handelsopties. We zitten gevangen in een onvrijwillige fusie van persoonlijke noodzaak en economische extractie, als dezelfde kanalen waarop we vertrouwen voor dagelijkse logistiek, sociale interactie, werk, onderwijs, gezondheidszorg, toegang tot producten en diensten, en nog veel meer, nu verdubbeld als supply chain operaties voor de overschottenstromen van het toezichtkapitalisme. Wanneer u wilt handelen, gebruikt u een makelaar die de transactie op de markt uitvoert.

Uw Effectenrekening Voor Aandelen

Hoe te bepalen wat voor u de beste handelsstrategie is. Als u om geen enkele andere reden Aziz daadwerkelijk elke ochtend ziet werken, onderweg vragen stelt en zelfs zijn P & L-verklaringen voor de dag bekijkt. Dat gaat je vermoorden. Dit is waarom het essentieel is om een ​​uitstekend plan te krijgen, zodat je een voorsprong hebt op alle anderen. 7 - Schermafbeelding van drie consolidatieconsolidatieperioden in OPTT. Dan is er het verhaal 'onvermijdelijkheid': technologisch determinisme voor steroïden. Mede geïnspireerd door de utopische visie van Granville Sharp, raakten ze betrokken bij de oprichting in 1792 van een vrije kolonie in Sierra Leone met zwarte kolonisten uit Groot-Brittannië, Nova Scotia en Jamaica, evenals inheemse Afrikanen en sommige blanken. Bij het handelen denken de meeste handelaren alleen aan de invoer van de handelsstrategie en vergeten de uitgang volledig.

46 Beoordelingen Van Klanten

Achteraf is de enige exacte wetenschap in deze branche en op die lange termijn zijn we allemaal dood. Ik heb meer verdiend dan ik heb verloren. Het lijkt erop dat Robert Kiyosaki extreem gelijk had: Mensen, dit is de realiteit, er is geen gratis geld beschikbaar. Sommige transacties zouden slechts €1.000 aan aandelen vertegenwoordigen. Zorg ervoor dat u over de discipline en de juiste organisatorische vaardigheden beschikt die nodig zijn om het meeste uit dit proces te halen. Dit betekent dat het werk vereist - werk waarbij u uren per dag achter de computer zit te staren naar schermen. Ze zeggen in wezen allemaal hetzelfde, lol.

Wat is de beste handelsstrategie voor ruwe olie? Daarvoor legde ik mensen uit hoe mooi mijn machine learning-stromen zijn, zonder de alfa te kunnen uitleggen. Je collega's hebben je soms de muur opgedreven, maar soms is het geruststellend om mensen in de buurt te hebben. 80 manieren om geld te verdienen vanuit huis, echter, een van de belangrijkste aspecten van een goede social media manager is iemand die de toon en de stem van het bedrijf dat hij of zij vertegenwoordigt begrijpt. Wat zijn de beste handelsstrategieboeken? 16 pagina's geplaatst: Niet, omdat ik geen juiste set-ups kan identificeren (hoewel dat ook ervaring vereist), maar gewoon wennen aan de manier waarop dingen werken (handelsplatforms, verschillende makelaars, enz.) Mijn ervaringen tot nu toe:

Hoe dan ook, het grootste deel van het advies hier, gemeten in paginatelling, is gericht op het stellen van de juiste verwachtingen en houding. Bedankt voor het lezen! 5 - Een reeks bearish of bearish kaarsen laat zien dat beren (verkopers) de prijs beheersen. Hij benadrukt herhaaldelijk dat swing trading en day trading verschillend zijn, daarom hoeft hij de eerste niet te bespreken, maar mijn ervaring leert me dat het bewaken van de voorraad voor swing trade-setups vaak leidt tot kansen op daghandel (e. )Een ander groeiend aandachtsgebied in de wereld van de daghandel is digitale valuta.

Daghandel Voor Dummies

Veel mensen streven ernaar, maar heel weinig slagen. Hulpmiddelen, tactiek, geldbeheer, discipline en handelspsychologie downloadboek online, daghandel voor de kost: 11 - Voorbeeld van een omkeerstrategie voor EBS. Ik zou altijd omgaan met aan Data Science gerelateerde projecten. Nogmaals die kleine verschillen, zoals een sneeuwbal, en verkleinen je voorsprong. Als u een vakantie van vier weken wilt, is er geen HR-afdeling om als eerste te navigeren. Hier zijn drie boeken die we aanbevelen als u op zoek bent naar handelsboeken. 4 - Mijn gesloten P&L op 6 februari 2019.

Ik kocht 1.000 aandelen voor €4 en verkocht ze voor meer dan €10. Krijgt u na 2 jaar een vergelijkbare baan als de handel niet verloopt zoals gepland? We raden aan om een ​​langetermijn-investeringsplan te hebben om uw dagelijkse transacties aan te vullen. Wees geduldig om die momenten te vangen en onmiddellijk te handelen. Als dat zo is, moet u weten dat het veranderen van deeltijdhandel in een winstgevende baan met een leefbaar salaris gespecialiseerde hulpmiddelen en apparatuur vereist om u de nodige voorsprong te geven. Marktmakers zijn in wezen de spelers die de show runnen. Een effectieve manier om uw emotionele aansprakelijkheid te beperken, is om zoveel mogelijk technische hulp in te zetten. © Andrew Aziz, Ph.

Het is het tegenovergestelde van passief, onderhoudsarm beleggen:

Tien vragen voor Shoshana Zuboff: ‘Larry Page zag dat menselijke ervaring het maagdelijke bos van Google zou kunnen zijn’

En hoewel het ons nu langzaam begint te dagen dat dit echt een groot probleem is en dat er baanbrekende sociale en economische veranderingen aan de gang zijn, weten we net zo goed waar het naartoe gaat en wat het drijft als de inwoners van Mainz in 1495. Surveillance-kapitalisme is niet meer beperkt tot reclame dan massaproductie was beperkt tot de fabricage van de Ford Model T. Ik moet extra geld verdienen. wat moet ik doen?, met dit soort training kunt u uw eigen uren maken en de managementkant van uw bedrijf vanuit uw huis runnen. Wat is de beste optiestrategie? We zullen die handelswijze in een later gedeelte bespreken. In plaats daarvan dompelde hij zichzelf onder in de sociale ronde van het studentenleven [4] [17] en volgde hij een hedonistische levensstijl, genietend van kaarten, gokken en late-night drinksessies - hoewel hij de excessen van sommige van zijn medestudenten onaangenaam vond. Als je handelt als een carrière, moet je je emoties beheersen.

EU-handelaren - Vermijd ESMA-beperkingen via deze door ASIC (Australië) gereguleerde makelaar Beoordeling CMC-markten zijn een in Londen gevestigde en op de LSE genoteerde makelaar. Bewakingskapitalisten waren de eerste verhuizers in deze nieuwe wereld. Je kunt niet alles weten en je bent voorbestemd om transacties te verliezen.

Amerikanen willen geweldige scholen voor hun kinderen, veilige buurten voor hun gezinnen en goede banen voor zichzelf. Paradoxaal genoeg wordt deze staatsgreep gevierd als 'personalisatie', hoewel het alles dat persoonlijk is aan jou en mij vervuilt, negeert, overschrijft en verplaatst. Ik heb twee limietorders om in totaal 200 aandelen in het bod te kopen. Wij zullen u helpen precies te weten wat u nodig hebt om goed te handelen.

Handelsopties Voor Dummies

Moeilijkheid om te realiseren dat zal leiden tot een van de twee: Hij is een gewone man, zoals jij en ik, die GEKOZEN heeft om de tijd en moeite te steken in succesvol handelen; en op basis van wat ik dagelijks zie - hij is succesvol. Winst in de handel komt niet met het lezen van een boek of twee of online browsen. Wat is de beste strategie voor het verhandelen van grondstoffen? 5 afscheurkosten zijn vergelijkbaar met de commissies die je toch betaalt, dus het is alsof je twee keer commissies betaalt! Als premium verkopers is dat wanneer de actie snel oplicht en de biedingen sappig zijn. De enige oplossing voor dit probleem is het verhogen van uw minimale instapprijs. Een beginnersgids voor handelshulpmiddelen en tactieken, geldbeheer, discipline en handelspsychologie 3.

Overstroomd door mooie Spark-banen, Lambda-uitdrukkingen en prachtige Jupyter-notebooks, verdiende ik eigenlijk minder geld. EU-handelaren - Vermijd ESMA-beperkingen via deze door ASIC (Australië) gereguleerde makelaar Trade Forex op 0. Dit is het prijsniveau waarbij de vraag sterk genoeg is om te voorkomen dat de koersdaling voorbij gaat.

Swing Trading voor dummies

Leer over strategie en krijg een diepgaand inzicht in de complexe handelswereld. Dit zijn aandelen die onder €5 per aandeel worden verhandeld. De strijd tegen bots - Algoritmen, geautomatiseerde systemen en bots nemen de markt over. Het is moeilijk om de gegevensstromen van slechts één bedrijf te verwerken. Ik heb watchlists en waarschuwingssystemen opgezet. Wat is de beste handelsstrategie voor kleine accounts? Dat is het leven van de succesvolle daghandelaar. Het financiële voertuig van het moment.

Forex Op Vijf Uur Per Week: Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw Eigen Tijd

Als uw berekende budget €3000/maand is, bespaart u €72.000 en houdt u zich aan uw budget. 0 pip spreads met 's werelds toonaangevende True ECN forex-makelaar - IC Markets. Dit budget verschilt aanzienlijk per persoon, maar het einddoel is hetzelfde. Deze strenge regels betekenden voor de meerderheid van de mensen dat handel voor de kost eenvoudigweg niet financieel haalbaar was. De beste inhoud is online beschikbaar en vooral gratis.

Vanaf vandaag hebben we 87.957.712 eBooks die u gratis kunt downloaden. Vanaf vandaag zal een nieuw visioen ons land besturen. In mijn hart ben ik altijd een fundamentalist geweest. Niet alleen, omdat het een zeer effectieve manier van lezen is, maar ook vanwege de openhartigheid van de auteur en de bereidheid om tijd te investeren in het helpen van collega-handelaren. U kunt 24 uur per dag, 6 dagen per week handelen, waardoor het ideaal is om vanuit huis te handelen, zelfs als u overdag werkt. Wat is de beste handelsstrategie op de aandelenmarkt?

Handelen Voor Dummies

Gegevensbezit houdt ook geen rekening met de realiteit van gedragsoverschot. Beginners die leren omgaan met daghandel, moeten onze vele tutorials lezen en instructievideo's bekijken voor praktische tips. Ik was geïnteresseerd in een statistische analyse van mijn transacties, met name de verliezende transacties. Zorg ervoor dat uw browser cookies accepteert voor de beste resultaten. Ik vond dat het boek bepaalde onderwerpen wat dieper had kunnen behandelen.

We hebben zelfs gepubliceerd wat sommigen hebben gezegd dat het de beste forex handelsstrategie YouTube-video is die er is. Een week na het runnen van het dagboek realiseerde ik me dat mijn risico te hoog was en mijn transacties te klein waren. 51 legitieme manieren om online geld te verdienen, deze praktijk staat bekend als 'retailarbitrage', wat simpelweg betekent dat u uitverkoopitems koopt en deze voor een hogere prijs doorverkoopt. Ik kwam hierin met een groot ego, veel vooropleiding en een gevoel van onoverwinnelijkheid. Onlangs heeft het parlement van India de wet op de effectenwetgeving (wijziging) van 2019 aangenomen om het bestuur meer bevoegdheden te geven om te roepen.

Handelen Voor De Kost In De Forexmarkt

Het is belangrijk om uw strategie opnieuw te evalueren en aan te vullen. We kunnen praten over handelsvolume, standaardpatronen (zoals 'cup and handle') en aandelenkoers - maar dat is voor een andere keer. Als je het niet leuk vindt om alleen te zijn, denk er dan goed over na. Als u het auteursrecht op dit boek bezit en het ten onrechte op onze website staat, bieden wij een eenvoudige DMCA-procedure om uw inhoud van onze site te verwijderen. Wilberforce begon een politieke carrière te overwegen terwijl hij nog op de universiteit zat, en in de winter van 1779-1780 keken hij en Pitt regelmatig naar House of Commons-debatten vanuit de galerij. Ik denk dat veel bevestigende voorkeur met winnende transacties gepaard gaat. We raden u aan strategieën te vinden waarmee u een stop loss op een bepaalde plaats kunt aanbrengen. Historici noemen het het "veroveringspatroon", dat zich in drie fasen ontvouwt:

Over

Marge-account - Met dit type account kunt u geld lenen van uw makelaar. We hebben verschillende strategieën ontwikkeld die handelaren helpen om in grondstoffen te handelen. Het bewakingskapitalisme is ontstaan ​​in een tweede verklaring die onze privé-ervaring opeiste voor zijn inkomsten die voortvloeien uit het vertellen en verkopen van onze fortuinen aan andere bedrijven.

Als optiehandelaar vertrouwt mijn voordeel op het verkopen van te dure opties en ze terug te kopen wanneer de prijzen dalen. Prijzen zijn uw bied-vraag-spreads (niveau 1). Ik wist niet of ik ooit terug zou gaan naar het onderwijs. Uw winst is het verschil. Het kan elke Ponzi- of geldinzamelingsregeling regelen, toegang krijgen tot gegevens van belgegevens van mensen die betrokken zijn bij dergelijke illegale regelingen en in gebreke blijven. Markt geopend om 9: Het hoeft niet het middelpunt van je wereld te zijn of enorme stemmingswisselingen te veroorzaken. Hoewel er altijd een plaats voor mensen op de markt zal zijn, moet u nieuwe manieren vinden om zich aan te passen en te evolueren als u een voorsprong wilt behouden.

Misschien zou het lezen van Aziz's boek, en dat nederig doen (in tegenstelling tot mijn eerste keer lezen) een goed begin zijn. Samenvattend is het essentieel om de juiste technische indicatoren te gebruiken om elke aanvullende strategie te gebruiken, of het nu gaat om rangehandel of momentumhandel. Geen enkele uitdaging kan het hart en de strijd en de geest van Amerika evenaren. Ik ben gefascineerd door de structuur van de koloniale verovering, vooral de eerste Spanjaarden die de Caribische eilanden tegenkwamen. Ik hou van lesgeven.

Merk op dat het aantal aandelen (de (de 'GROOTTE') in honderden is (× 100).

Context

Beide boeken bieden u de basisregels voor daghandel om u aan te houden. Ik ben tot nu toe ongeveer 16% ROI gestegen. Als er niets gebeurt, download Xcode en probeer het opnieuw. Ik had een bear spread na de uitverkoop op de markt in februari 2019, repareerde het met 0. Hier bij handelsstrategiegidsen ontwikkelen en onderwijzen we strategieën voor elke markt. Van het scalperen van een paar pips winst in minuten op een forex-handel tot het verhandelen van nieuwsevenementen op aandelen of indices - we leggen uit hoe.

Ik begon een Google-spreadsheet uit te voeren als handelsdagboek. Als u deze handelspatronen begrijpt, evenals ‘driehoeken’, ‘kop en schouders’, ‘cup and handle’, ‘wedges’ en nog veel meer, wordt u allemaal beter geïnformeerd over het gebruik van uw handelsstrategieën. Het is sindsdien aan het rondhangen.

Bruno Giovannetti

We hebben veel strategieën ontwikkeld en ze werken allemaal goed met TradingView. Het is slecht voor uw handel. Uw lijst heeft het maximale aantal items bereikt. Hier zijn drie scalpeerstrategieën die we aanbevelen.

Geen baas - je bent je eigen baas. + cfd / forex makelaarslijst, dit zou natuurlijk je allereerste stop moeten zijn als je op zoek bent naar de beste forex-brokers van 2019 in elke categorie, maar zodra je je broker hebt geselecteerd, hebben we ook meer nuttige inhoud. Slimme handelaren zullen daghandelstrategieën in forex, graanfutures en al het andere waarin ze handelen, gebruiken om hen een voorsprong op de markt te geven. Er is een breed continuüm van waar de handel belandt en je wordt beter in timing wanneer je ervaring opdoet.

Was Het Allemaal Geluk Of Vaardigheden?

Ik had het gevoel dat ik mijn hoofd vulde met willekeurige gegevens die er een paar dagen later niet toe zouden doen. Ik was langzaam met het liquideren van de aandelen die ik kocht voor €250 en dat is nu €13 waard. Een nummer kiezen gaat over jezelf de beste kans geven. In zekere zin besefte ik hoe kwetsbaar en gevaarlijk dit bedrijf is. Ze omvatten NFLX (Netflix), AMZN (Amazon), ATVI, (Activision Blizzard) en MU (Micron Technology). Uiteindelijk begrepen ze dat de meest voorspellende gedragsgegevens afkomstig zijn van wat ik 'economies of action' noem, omdat systemen zijn ontworpen om in te grijpen in de stand van zaken en daadwerkelijk gedrag te wijzigen en vorm te geven in de richting van gewenste commerciële resultaten. Wat is de beste handelsstrategie voor Intraday?

Rodrigo De-Losso

Teams van mensen die dit doen voor de kost met tientallen jaren ervaring zijn slimmer dan alleen jij in deze game. Een van de vragen die ik veel wordt gesteld, is: 'wanneer is het juiste moment om de sprong naar fulltime daghandel te maken? Te veel kleine verliezen kloppen na verloop van tijd. We doorstaan ​​de meest diepgaande transformatie in onze informatieomgeving sinds de uitvinding van Johannes Gutenberg om te drukken in circa 1439.

[163] [164] Wilberforce's acties brachten de essayist William Hazlitt ertoe hem te veroordelen als iemand die 'vitaal christendom predikt tot onbenutte wilden en zijn ergste misbruik in beschaafde staten tolereert.

Met andere woorden - de informatie leek nuttig, maar ik was niet zeker VAN de oprechte bedoelingen van de auteur (om een ​​geweldig boek te schrijven, versus mensen op te zuigen voor winst op de lange termijn). Hoe u wordt belast, kan ook afhangen van uw individuele omstandigheden. Het belooft te zorgen voor een explosieve luisterervaring en een van de meest verwachte voetbalboeken van het jaar. Koop 400 aandelen op limiet Ask +. Verkoop 1/2 positie bij limiet bieding. Natuurlijk is er veel meer te bespreken dan wat hij ter sprake brengt in het iets meer dan 100 pagina's tellende boek, maar de beknoptheid van de tekst ondermijnt geenszins de inhoud van de berichten.

Waarom is Wall Street zo inefficiënt?

Waar vindt u een Excel-sjabloon? Drie is prima, tenzij je veel tijd en geld hebt om mee te werken. Het enige dat doet, is de opname van gegevens verder legitimeren en legitiem maken. De technologieleiders willen wanhopig dat we geloven dat technologie de onvermijdelijke kracht hier is, en hun handen zijn gebonden. Pitt, die al een politieke carrière begon, moedigde Wilberforce aan om zich bij hem te voegen voor het verkrijgen van een parlementaire zetel. De waarheid is dat mensen elke dag handelen als handelaar zonder het zelfs maar te merken. Meer progressief bepleitte Wilberforce wetgeving ter verbetering van de arbeidsomstandigheden voor schoorsteenvegers en textielarbeiders, nam hij deel aan gevangenishervorming en ondersteunde hij campagnes om de doodstraf te beperken en de zware straffen opgelegd door de spelwetten. Veel geleerden denken, onderzoeken en schrijven hierover.

Hoofdstad

Dit a-ha-moment was het belangrijkste. De meest lucratieve en populaire daghandelsmarkten van vandaag zijn: 17 - Voorbeeld van een korte voortschrijdende gemiddelde trendstrategie op NUGT op een grafiek van 5 minuten. Ondersteuningsniveau - Dit is het prijsniveau waarbij de vraag sterk genoeg is om te voorkomen dat de koersdaling voorbij gaat. Wij, de burgers van Amerika, zijn nu aangesloten bij een grote nationale inspanning om ons land weer op te bouwen en zijn belofte voor al onze mensen te herstellen. Het was een doel om minimaal €300 per dag te handelen, 3 dagen per week. Maar ze zijn net als de blinde mannen die de olifant in de oude fabel proberen te beschrijven: